Troubu předehřejeme na 200 °C.
Pstruha očistíme a dáme na papírem vyložený plech. Dovnitř vložíme 2-3 plátky citronu, osolíme a opepříme, příp. můžeme přidat i utřený česnek. Na vrch dáme lžičku ghí a pečeme cca 15-20 min na 200 °C.
Připravíme zeleninu: Umyjeme a nakrájíme brokolici na růžičky, oloupeme mrkve a nakrájíme na kostky a papriku očistíme a nakrájíme na kostky.
Zeleninu dáme do parního hrnce a vaříme v páře cca 10 minut.
Nakrájíme najemno cibuli a pak ji osmahneme na pánvi. Přidáme bulgur a zalijeme dvojnásobným množstvím vody. Okořeníme a vaříme pozvolna cca 7-10 minut.
K bulguru přidáme uvařenou zeleninu, dochutíme a můžeme podávat k rybě.