Citronovou trávu, zázvor, šalotky a česnek rozmixujeme na pastu. Dáme stranou.
Na pánvi zahřejeme kokosový olej a orestujeme skořici, badyán, hřebíčky a kardamon. Až začne koření vonět, přidáme pastu, kterou jsme si připravili na začátku. Chvíli restujeme.
Do pasty přidáme kajenský pepř a kari koření a společně promícháme. Restujeme do vzniku hustější pasty.
Pomalý hrnec lehce promažeme olejem, přidáme pastu, limetkové listy, sůl, cukr, pár lžic vody a maso. Vše pořádně zamícháme a vaříme buď 8 hodin na nízkém stupni (na noc), nebo 4 hodiny na vysokém stupni (přes den).
Na závěr přidáme kokosový krém a šťávu z limetky a vařte ještě asi 20-30 minut bez pokličky.
Podávejte s rýží, zelenými fazolkami a nasekaným koriandrem.