Zpět

Bezlepkové linecké cukroví

Čas přípravy 1 hour
Doba vaření 7 minutes
Čas na odpočinek těsta 1 hour

Suroviny
  

  • 500 g Bezlepkové směsi na pečení Probio
  • 220 g Farmářského másla
  • 100 g Sladidla např. Panela
  • 2 Vejce
  • 1 lžička Citronové kůry
  • Džem např. Červený rybíz

Postup
 

  • Smícháme všechny suroviny a vytvoříme těsto.
  • Těsto necháme na hodinu odpočinout v lednici.
  • Zapneme troubu na 180 stupňů.
  • Vytvoříme tenký plát, ze kterého vykrajujeme koláčky a pokládáme na pečícím papírem vyložený plech.
  • Pečeme cca 7 minut a průběžně kontrolujeme.
  • Nakonec cukroví spojujeme džemem :-).