Já začínám s tím, že mám dýňové pyré již hotové - většinu příprav a základů si dělám předem na různá jídla na víc dní dopředu. Pokud pyré nemáte, jednoduše si jej připravíte takto: dýni očistíte, vydlabete a nakrájíte na kostky. Ty uvaříte v páře a pak rozmixujete na pyré.
Zapněte troubu na 150 stupňů.
Oddělte žloutky od bílků.
V misce společně smíchejte pyré, žloutky, vločky, tuk, kypřicí prášek, cukr a protein.
Ušlehejte sníh z bílků a lehce jej vmíchejte do těsta.
Vylijte těsto do silikonové formy na koláč, nebo na biskupský chlebík a pečte 30-40 minut na 150 stupňů.
Mezitím si připravte krém a to tak, že našleháte jogurt s medem. Krémem potřete vychladnutou buchtu.