Cizrnový hummus je univerzální jídlo. Hodí se buď na pečivo ke snídani či svačině, případně si jej můžete dát s pečenou zeleninou a třeba pohankou jako lehčí oběd.
Číst dálDýňové lívance
Tenhle recept se hodí výborně na chladná podzimní rána, stačí si k lívanečkům uvařit oblíbený čaj a máte krásný start do dne :-). Tento recept budou milovat i děti, dýně je příjemně sladká, proto ani nepoznají, že jste do lívanečků propašovali zeleninu :-).
Číst dálPohankové lívance z podmáslí
TIP: Když je připravuji, rovnou si udělám víc těsta – něco na snídani a zbylé lívanečky dám do lednice a mám je pak ke svačině, která může být slaná (pokud to takto zamýšlím, vynechávám rozinky v těstu rozinky). Využívejte tyto možnosti, protože si
Číst dálPohanková kaše s banánem a kokosem – chutná snídaně i svačina
O pohance Pohanka je pseudoobilovina, podobně jako quinoa, nebo amarant. Pohanka je bezlepková a dá se s ní tak oživit mnohdy hodně monotónní jídelníček, ve kterém by byla většina příloh tvořena pšenicí (ráno pečivo, k obědu knedlík, večer těstoviny, k svačinám nějaká bageta, do
Číst dál