Fazolky adzuki s kysaným zelím a pohankou

Fazolky adzuki s kysaným zelím a pohankou

Toto je úžasný recept do chladnějšího období, ideálně pro podzim a zimu. Recept je inspirován receptem od Petra Klímy z jeho nádherné Luštěninové kuchařky. Pokud máte rádi luštěniny, moc tuto kuchařku doporučuji :-).  Tento recept neobsahuje lepek, proto je vhodný i pro lidi

Číst dál

Pohanková kaše s banánem a kokosem – chutná snídaně i svačina

Kaše - Lýdie Pokorná

O pohance Pohanka je pseudoobilovina, podobně jako quinoa, nebo amarant. Pohanka je bezlepková a dá se s ní tak oživit mnohdy hodně monotónní jídelníček, ve kterém by byla většina příloh tvořena pšenicí (ráno pečivo, k obědu knedlík, večer těstoviny, k svačinám nějaká bageta, do

Číst dál