Návod zdarma, díky kterému začnete klíčit a využívat veškeré výhody této nutriční bomby.
Klíčení semínek zvyšuje jejich nutriční hodnotu. Během procesu klíčení se uvolňují živiny obsažené v semínkách a jsou snadněji stravitelné. Klíčení také zvyšuje obsah vitamínů, minerálů a enzymů.
Během procesu klíčení dochází k rozkladu složitých látek, jako jsou škroby a bílkoviny, na jednodušší formy, které jsou pro tělo snadno stravitelné.
Klíčení semínek zvyšuje obsah antioxidantů. Antioxidanty jsou důležité látky, které chrání tělo před poškozením volnými radikály a přispívají k celkovému zdraví. Vyšší obsah antioxidantů v klíčených semínkách znamená, že mohou poskytovat větší ochranu před oxidativním stresem.
Některé semena obsahují látky, které mohou bránit vstřebávání živin, jako jsou například fytochemikálie a inhibitory enzymů. Klíčení pomáhá tyto látky rozkládat a uvolňovat živiny, čímž zvyšuje jejich dostupnost pro tělo.
Jmenuji se Lýdia a jsem certifikovanou poradkyní pro výživu a zároveň zapálenou studentkou a praktikantkou Ajurvédy, které principy propojuji s moderní výživou.
Ke svým klientům přistupuji celostně a snažím se na ně dívat jako na individuality, kde každý vyžaduje o něco jiný přístup a doporučení. Své klienty vedu i k principům zdravého vaření, kam klíčení mohu bez pochyby zařadit, vedle mnoha dalších technik, které předávám svým dlouhodobým klientům.
Zbývá už jenom jediný krok a to potvrzení vaší e-mailové adresy, ať máme jistotu, že jste to opravdu Vy :-).
Najděte e-mail od Lýdia Pokorná. Pokud ho nevidíte, nejspíš bude v hromadné poště.
Najděte ho, potvrďte, že jste to opravdu Vy a PDF návod vám obratem dorazí do Vaší schránky.